REFURBISHED IPAD KOPEN

Wil je graag een nieuwe Apple iPad, maar schrikt de prijs van een nieuw device je af? Dan is een refurbished iPad iets voor jou. Met de aanschaf van een refurbished iPad van Forza Refurbished bespaar je tot wel 60%. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens een duurzame keuze maakt.

WAT IS EEN REFURBISHED IPAD?

Bij Forza Refurbished koop je een refurbished Apple tablet van de hoogste kwaliteit. Al onze devices worden op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd door onze professionele technici. Waar nodig wordt het device gerepareerd en worden defecte onderdelen vervangen. Daarnaast wordt de iPad helemaal schoongemaakt en wordt oude data verwijderd. Zo ontstaat weer een uitstekend werkend device. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze devices ontvang je standaard 24 maanden garantie op je refurbished iPad.

VERSCHILLENDE MODELLEN REFURBISHED IPADS

Door het brede assortiment aan Apple iPads bij Forza Refurbished heb je keuze uit verschillende modellen. Daarnaast kun je bij ieder model kiezen uit verschillende kleuren, de grootte van de opslag en de soort verbinding. Zo is er altijd wel een iPad die perfect bij jou past! De volgende modellen zijn bij EP:Ommen verkrijgbaar(*): 

  • iPad Air 2
  • iPad Pro 9.7 Inch
  • iPad Pro 12.9 Inch

Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties; van een device met een B-grade en een A-grade tot en met een tablet in Remarketed kwaliteit. Zo kun je kiezen voor een device met lichte cosmetische schade voor een scherpe prijs of een device zonder schade en in perfecte technische conditie. Al onze devices worden geleverd inclusief oplader.

*niet alle modellen zijn op voorraad vraag in de winkel naar de huide voorraad