WAT IS EEN REFURBISHED MACBOOK?

Een nieuwe laptop is vaak een dure aanschaf. Een MacBook van Apple is helemaal een aanslag op je portemonnee. Om die reden is het interessant om een refurbished MacBook te kopen. Een refurbished MacBook is een gebruikte laptop die terug is gestuurd naar de fabriek. Hier is hij volledig gecontroleerd door technici en zijn defecte onderdelen allemaal vervangen door nieuwe onderdelen. Vervolgens krijgt de MacBook een gradatie mee die inzicht geeft in de conditie van de laptop. Zo krijgt de laptop een B-grade als hij lichte gebruikssporen heeft, en bijvoorbeeld een A-grade als hij nauwelijks van nieuw te onderscheiden is. Bij een refurbished MacBook van Forza Refurbished ontvang je een oplader en 24 maanden garantie.

REMARKETED MACBOOK KOPEN

Remarketed MacBooks zijn ongebruikte laptops die in originele staat zijn teruggebracht. Deze MacBooks komen uit bijvoorbeeld geannuleerde orders, voorraad overschotten en RMA (retourneren met authorisatie). Een remarketed MacBook is dus in perfecte technische conditie. Ook bij een remarketed MacBook ontvang je een oplader en 24 maanden garantie.

REFURBISHED MACBOOK KOPEN

Overweeg je om een MacBook te kopen, maar twijfel je over de prijs? Koop dan een refurbished MacBook van Apple bij EP:Ommen in samenwerking met Forza Refurbished. Een refurbished MacBook is een gereviseerde of remarketed laptop en dat scheelt in de prijs. Naast het feit dat een refurbished MacBook laptop een stuk goedkoper is, is het ook een duurzame keus. Al deze laptops hebben eigen specificaties. Het grote verschil zit hem vaak in het design, het aantal inches van het scherm en de processor. Houd bij het maken van je keuze dus rekening met wat je precies wilt doen met het device. Voor dagelijks gebruik kies je bijvoorbeeld voor een MacBook, terwijl een MacBook Pro meer geschikt is voor iemand die veel foto’s of video’s bewerkt.

De volgende MacBooks zijn leverbaar(*):

  • MacBook
  • MacBook Air
  • MacBook Pro
*niet alle modellen zijn op voorraad vraag in de winkel naar de huide voorraad