Soorten Lampen

 

Slim draadloos verlichtingssysteem

Philips Hue komt tot leven in combinatie met slimme, energiezuinige LED-lampen. Zij produceren een mooi, helder licht, dat kan worden afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten en speciale momenten. Philips Hue-lampen geven licht in wittinten, maar kunnen ook talloze kleuren produceren, afhankelijk van wat je kiest. Ze zijn ook dimbaar, kunnen knipperen en pulseren. Ze doen zo ongeveer alles wat jij van ze vraagt. Philips Hue-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en modellen. Daardoor kunnen ze overal worden toegepast. Ook in jouw woning.

 

Slimme draadloze hub: de bridge

De bridge is het hart van jouw Philips Hue-systeem. De bridge verbindt jouw smartphone of tablet met de Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en accessoires op één bridge aansluiten. De bridge is via Wifi verbonden met het internet. Zo kun je de verlichting bedienen als je van huis bent, maar ook van andere slimme functies gebruikmaken. De bridge wordt meegeleverd met alle Philips Hue starter kits. Maar je kunt hem ook los kopen om eenvoudig zelf je eigen Philips Hue-systeem te bouwen.

Bridge
Mogelijkheden

 

Slimme regelaars

Je kunt jouw Philips Hue-systeem op meerdere manieren bedienen met een van onze regelsystemen. Het maakt niet uit waar je bent. De eenvoudigste manier om helderheid te regelen, timers in te stellen, kleuren te wijzigen en nog veel meer, gaat via de Philips Hue app. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met honderden apps van andere aanbieders. Je hoeft trouwens niet thuis te zijn om je lampen te bedienen: prettig voor je gemoedsrust. MyHue is een online interface die overal ter wereld verbinding kan maken met jouw woning. Voor thuis zijn er ook slimme schakelaars en regelsystemen verkrijgbaar, zodat je ook zonder smartphone of tablet speciale momenten kunt creëren.

 

 

Een stap vooruit

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Software- en firmware-updates van jouw lampen kunnen draadloos en rechtstreeks worden uitgevoerd. Het Philips Hue-systeem kan eenvoudig met andere, op ZigBee gebaseerde, systemen worden geïntegreerd voor extra woningautomatisering.

 

Koppelingen